Seniorerne

De syv små dværge er piger i 8.-10. klasse, som har masser af gåpåmod og altid er klart til at tage imod en udfordring. De er ambitiøse og meget engagerede og har et godt sammenhold. Spejdernes leder hedder Tina.

 

De syv små dværge har spejdermøde en gang om måneden - en hel dag eller en weekend. Programmet kan ses i kalenderen, se nedenfor.

Aktiviteter

De syv små dværge laver klassiske spejderaktiviteter, og de er stort set altid ude. De syv små dværge arbejder primært med ”Udfordringsmærkerne”, som er aktiviteter inden for forskellige temaer, der er særligt udfordrende og udviklende for aldersgruppen. Det seneste år har de blandt andet lært forskellige bålteknikker, været på løb og hike. De har været ude at dykke, og de har lavet lovlig grafitti. Desuden har de på en sommerlejr prøvet at ordne friskfangede fisk, som de skar hovederne af og klargjorde. De deltager i kurser for piger fra hele landet.

Bliv spejder

Velkommen hos De grønne pigespejdere i Vigersted. Her er plads til friske piger i alle aldre, som har mod på at udfordre sig selv og lære en masse nyt.

 

- Er du en frisk pige?
- Kan du lide at være udenfor og lave friluftsaktiviteter?
- Kan du lide at prøve nye ting og udfordre dig selv?
- Kan du lide at lave sjove og kreative aktiviteter?
- Kan du lide at være sammen med andre seje piger?
Hvis du kan svare ja til bare nogle af disse spørgsmål, så skulle du prøve at blive spejder. Du kan kontakte Bonnie Hoelstad (tlf. 20 65 33 66), hvis du vil vide mere - eller du kan melde dig ind
her.