Spejderne

Pigerne i 4-5. klasse er garvede spejdere. Patruljen hedder Leoparderne, og de 12 piger kan klare rigtig mange ting selv. De er øvede i at hjælpe hinanden med at løse de opgaver, som patruljens leder, Gitte, stiller dem over for. De har netop været på Bettylejr 2015, hvor de blandt andet sov i telt, lavede morgengymnastik, lærte at save brænde og at vaske op, at lave glaslygter samt en hel masse andre ting. Se de sjove billeder på Bettylejrens Facebookside.

 

Leoparderne har spejdermøde mandag kl. 18.30-20.00. Programmet kan ses i kalenderen, se nedenfor.

Aktiviteter

Leoparderne skal fortsætte med at lære nye ting. I dette efterår vil fokus være på at bygge med rafter, og de skal arbejde med at bygge en lejrplads i rafter. Samtidig skal Leoparderne tage et udfordringsmærke.

På programmet er naturligvis også weekendture med løb og andre udfordringer.

Alle aktiviteter foregår udendørs.

Bliv spejder

Velkommen hos De grønne pigespejdere i Vigersted. Her er plads til friske piger i alle aldre, som har mod på at udfordre sig selv og lære en masse nyt.

- Er du en frisk pige?
- Kan du lide at være udenfor og lave friluftsaktiviteter?
- Kan du lide at prøve nye ting og udfordre dig selv?
- Kan du lide at lave sjove og kreative aktiviteter?
- Kan du lide at være sammen med andre seje piger?
Hvis du kan svare ja til bare nogle af disse spørgsmål, så skulle du prøve at blive spejder. Du kan kontakte Gitte Jensen (tlf.  21 25 31 51), hvis du vil vide mere om Leoparderne - eller du kan melde dig ind her.

Selvom Leoparderne har været spejdere længe, vil de gerne have flere spejderkammerater i patruljen, og de er supergode til at tage imod nye.