Bliv spejder

Vil du være en del af et udviklende og udfordrende fællesskab? De grønne pigespejdere i Vigersted har altid plads til flere medlemmer – både børn og voksne!

 

Spejdere

For alle spejdere under 18 år koster det 350 kr. pr. halvår at være medlem hos De grønne pigespejdere i Vigersted. Som medlem kan du deltage i alle spejdermøder i din aldersgruppe, du modtager De grønne pigespejderes medlemsblad og får mulighed for at deltage på ture, weekender, sommerlejre m.v. (Der opkræves ekstra betaling for disse arrangementer, men gruppen giver altid tilskud, således at man ikke skal betale den fulde pris selv).

Ved indmeldelse bedes I udfylde og aflevere en blanket til Gruppeleder Winnie Lindemark.                    

Ledere

Alle spejderledere er frivillige og dermed ulønnede. Derfor betaler alle ledere over 18 år ”kun” 200 kr. i kontingent om året. Ledere deltager normalt gratis i weekender, sommerlejre, kurser m.v., med mindre der er tale om dyrere arrangementer.

 

Støttemedlemmer

Det er muligt at blive Støttemedlem hos De grønne pigespejdere i Vigersted. Som støttemedlem modtager man nyhedsbreve og invitationer til forskellige spejderarrangementer i løbet af året. Støttemedlemmer støtter gruppen med et valgfrit beløb, som kan trækkes fra i skat. Både små og store beløb er med til at gøre en forskel og modtages med tak!

Læs mere om mulighederne for at trække dit bidrag fra i skat her.
 

Ønsker du at blive Støttemedlem og kunne trække dit bidrag fra i skat, skal du udfylde og aflevere dette skema til Gruppeleder Winnie Lindemark, da disse oplysninger skal indsendes til Skat for at skattefradraget træder i kraft.

Kontingent

Pris: 350 kr. pr. halvår (betales i okotober og april)

Reg.nr.: 0573

Kontonr.: 6312403

Tekst til modtager: "Kontingent", spejderens navn og adresse under mere tekst.

Udfyld blanket og aflever til Gruppeleder Winnie Lindemark.

Kontingent - ledere over 18 år

Pris: 200 kr.

Reg.nr.: 0573

Kontonr.: 6312403

Tekst til modtager: "Kontingent", lederens navn og adresse under mere tekst.

St√łttemedlem

Pris: valgfrit

Reg.nr.: 0573

Kontonr.: 6312403

Tekst til modtager: "Støttemedlem", navn og adresse under mere tekst.